Polaroid Photo

Bilder från FlatFnatt

FlatFnatt

En flat-familjs liv och äventyr

sön
19
nov '06

Vardagslydnad (Lektion 1)

IMG_4668.jpg

Då var det dags för ny kurs igen. Denna gång är det vardagslydnad som gäller. Instruktör är fortfarande Erling och Britt-Marie och vi håller fortfarande till i Fagared. Enda nya är att vi flyttat till helgen istället för på vardagskvällar vilket är fullt naturligt med tanke på ljusförhållandena på eftermiddagarna i vårt höstruskiga land.

En nykomling till denna kurs är hunden Zelma vilket ger följande “laguppställning” till denna kurs. Bessa, Selma, Pepsi, Wilma, Micke, Ida, Zelma och Torkel. Om jag missat någon (eller stavat er vovves namn fel) får ni gärna maila och rätta mig.

Denna första lektion såg i stort sett ut som lektionerna vi hade på unghundskursen men med lite mer fokus på att hundarna skall röra sig lite mer “okopplade”. Vi körde också mer “sitt kvar”-träning där hundarna lämndes sittande ensamma lite längre tid än vi gjort tidigare.

För många gick det bra även om det var rätt mycket bus i gruppen. Torkel Bus (tack Conny för smeknamnet :-)) var inte sen att nappa på andra hundars hyss och när inte dom startade upplopp gjorde han det själv. Förhoppningsvis är våran lilla buse lite mer sammarbetsvillig vid nästa kurstillfälle.

Bilder finns som vanligt i galleriet och om någon vill ha bild(er) i större format är det bara att maila. Adressen står på bilderna.