Polaroid Photo

Bilder från FlatFnatt

FlatFnatt

En flat-familjs liv och äventyr

sön
1
nov '09

Utställning i Växjö

Idag var (helt oväntat?) iväg på utställning igen. Denna gång var det Internationell utställning i SKK’s regi. Den gick i Tipshallen i Växjö så det var en bit att köra (270 km närmare bestämt) och det tog oss lite mindre än 3 timmar att avverka den sträckan. Vi kom fram vid 8-tiden så då kan man som hemläxa räkna ut när vi åkte hemifrån.

Var lite rädd för det glashala golvet det brukar vara i denna typ av hallar och mycket riktigt. Jösses vilket skitgolv det var, rena isbana så det var allt en sanslös tur att vi fick ställa i en träningshall bakom själv fotbollsplanen. Där var golvet av något gummimaterial med riktigt bra fäste för både hundar och handlers. Dessutom en ännu större fördel var att det var underbart tyst och skönt i våran hall jämfört med den stora hallen där det var ett riktigt jobbigt sorl hela tiden (plus en massa schizofrena benlösa hundar som kördes runt i burar som skällde hela tiden).

Om själva utställning är det väl inte så mycket att berätta. Känns som man gjort och hört allt förr. Denna gång var det i alla fall bara Neo som var anmäld för våran del. Peter fick dock jobba på ändå.

Första ställde han Torkels halvbror Frank (Flatterhaft Fear Factor) i jaktklassen vilket gav ett första pris och fjärde platse i konkurrensen.

IMG_3289

Direkt efter Frank var det Nisses (Flatterhaft No More Mister Nice Guy) tur i öppenklassen. Även denna gång blev det första pris med reseverplatsen i konkurrensen. Sen var det dags för Neo i championklassen. Det kändes bättre denna gång jämfört med Mjölby och vi slutade trea i klassen av fem startande. Direkt efter det var det dags för bästa hane. Där blev vi dock oplacerade denna gång. Tack och hej leverpastej!

IMG_3297

Sen var själva utställande över för oss denna dag. Vi stannade kvar för att kolla färdigt på alla hundar i vår ring men sen gav vi upp så vi lämnade Växjö runt 14-tiden för färd hemåt.

Som alltid kul att träffa trevliga kennelkompisar.