Polaroid Photo

Bilder från FlatFnatt

FlatFnatt

En flat-familjs liv och äventyr

sön
17
maj '09

Utställning i Hässleholm

IMG_0178

Idag har vi varit iväg på utställning igen. Denna gång var det dags för Hässleholm igen och den rätt så mysiga Hässleholmsgården. Trevligt område men tyvärr var ringarna ojämna och lite luriga att både springa och ställa i.

Vi hade inga direkt förhoppningar utan kände att allt annat än 4:e plats i Championklassen var bra (det var alltså 4 startade i klassen).

Vi hade startnummer 15 i ringen så det var inte många hundar innan oss så det blev ganska raskt dags för oss. Det kändes jäkligt bra, Neo är riktigt grymt skön att ställa, inga konstigheter med nåt så det är bara att slappna av.

Det verkade som domaren gillade honom när det var dags för våran bedömning. När det var dags för konkurrsen flyttade han fram oss till andra plats efter första varvet. Sen fick vi springa en runda till och fick våran placering bekräftade. 2:a i klassen med CK.

Ingen veteran på plats så det blev dags för finalen för bästa hane direkt. Efter lite springande där blev vi placerade som 4:a bästa hane.

Vi är jättenöjda med placeringen och kritiken. 🙂

Idag blev det ingen uppfödargrupp för kenneln. Vi hade helt enkelt inte så mycket att välja på och tikarna gick tyvärr inget bra så vi stod över så det blev tidig hemfärd denna gång.