Polaroid Photo

Bilder från FlatFnatt

FlatFnatt

En flat-familjs liv och äventyr

lör
4
apr '09

Utställning i Bohus

Idag var vi på utställning i Bohus. Denna gång hade vi valt att bara anmäla ena dagen av denna tvådagarsutställning.

Det var skönt med utställning på hemmaplan och dessutom med start klockan 10 så man slapp gå upp mitt i natten för att komma fram i tid.

Väl på plats kunde vi konstatera att Ale Arena är gigantiskt stor för en SSRK-utställning. Mycket gott om plats vilket möjliggjorde stora ringar och det gillar vi. Att det var svinkallt och att betonggolvet var rejält hårt var mindre kul men det var bara att bita ihop.

Vi hade inget annat än Neos handling inplanerat men det blev lite extra motion trots allt. Först blev det till att hjälpa Marie med Calvin (Flatterhaft Snoop Doggy Dog). Han är grymt rolig och en energisk hund. Helt klart en lite utmaning att “hålla ihop honom” när man visar. Men som sagt riktigt charmig och kul. Det blev en andra placering bakom brorsan Gunnar (Flatterhaft Gun Dog) denna gång för Calvin.

Sen blev det till att hjälpa Inger med Älvan (Flatterhaft Fifty-Elva). En jättego tik som var hur enkel som helst att hantera. Det blev tyvärr bara en slät etta i den stora öppenklassen för tikar med 25 hundar anmälda.

IMG_9457

Sen var det dags för Neo i championklassen. Det kändes jättebra och det var inga störra problem att ställa idag. Insatsen räckte till en 3:e plats med CK i klassen, precis bakom Tiwaz (Flatterhaft Hazel Horze). Så direkt efter vår klass var det till att köra finalen för bästa hane. Denna gång blev vi oplacerad (tror vi stod på 7:e plats när vi var klara).

IMG_9482

Men vi är jättenöjda med dagen.