Polaroid Photo

Bilder från FlatFnatt

FlatFnatt

En flat-familjs liv och äventyr

sön
4
mar '12

SSRK Moheda

Idag var det dags för ny utställning. Denna gång var det SSRK Moheda som var målet. Upp långt innan tuppen vaknat och iväg på den drygt 25 mil lång resan.

Men väl på plats var det värt det. Många goa hundkompisar var på plats så det blev mycket tjöt och skratt hela dagen.

Även denna helg var det matte som var Neos handler och det ser inte han ut att ha något emot alls. Är man mattegris så är man. 🙂

Championklassen var denna dag 5 hundar stark och såg riktigt bra ut så det var spännande att se hur långt vi skulle räcka denna gång. Efter att alla hundar fått visa upp sig blev det till slut konkursensen. Domare placerade först raskt 5:an och 4:an innan han skickade de sista 3 på en ny runda och sedan placerade han 3:an och kvar var Neo och en till. Sen bestämde sig domare för Neo som 2:a i klassen. Även om det varit extra kul att knipa förstaplatsen så var det en riktigt skönt att formen från förra helgen var kvar och vi fick med oss en bra placering.

2 verkade vara Neos siffra för dagen så det blev även 2:a plats i bästa hane. När väl hela utställningen var klar kunde vi konstatera att vi bara förlorat mot en enda hund och denna hund blev till slut BIS.

Sen fick vi hurra och gratta en hel del för våra tikar. Alexandra och Ella vann bruks/jaktklassen och sen ställde Alexandra mamma Karins gamla dam Cleo till BIR-veteran också vilket sedan i finalringen uppgraderades till BIS-veteran.

Det blev även en uppfödargrupp från kenneln där Neo var med. En inte så lite förvånansvärt snygg grupp blev det med hundar från 4 kombinationer och inte helt typlika egentligen men det såg riktigt riktigt bra ut när vi ställde upp dom. Gruppen bestod av Ding Dong, Sextio One, Stainless Steel och New Year Resolution. Gruppen blev BIR och sedan BIS-2 i finalringen.

En mycket lång med kul dag blev det.
Stort tack till goa vänner för trevligt sällskap och grattis på plats.