Polaroid Photo

Bilder från FlatFnatt

FlatFnatt

En flat-familjs liv och äventyr

sön
31
aug '14

Makalös dag i Uddevalla

Idag var det dags för ny utställning. Denna gång var det Gustavsberg i Uddevalla som skulle (åter)besökas. Upp tidigt i ottan för att vara framme i god tid och få bra plats för tält och resten av vårt pick & pack.

På plast installerade vi oss raskt och kunde börja förberedelserna för dagens uppgift.

Först ut var Devil i unghundsklassen och det var spännande att få se och höra vad dagens domare Börje Johansson skulle tycka om honom nu. Han har ju dömt honom som valp och gillade honom då. Devil verkade passa i smaken idag också och det blev klassvinst med CK och därmed fortsatt tävlan i bästa hane.

Sedan var det Neos tur att åter träffa Börje som dömt honom med gott resultatet flera gånger tidigare. Även denna gång var domarens smak oförändrad och Neo vann championklassen med CK.

I bästa hane blev det sedan mycket spännande att se vad som skulle hända. När vi alla sprungit runt och blivit varma och svettiga hade domaren placerat Neo som bästa hane och Devil som fyra och eftersom de tre hundarna före redan var champions fick han därmed sitt andra CERT. 🙂

Devils second certificat

För Neo fortsatte tävlingarna sedan då han blev både BIR och BIR Jaktmeriterad och fick gå in i finalringen tre gången (också som del av BIS Uppfödargrupp). Det slutade med en konsekvent tredje placering så BIS-3 och BIS-3 Jaktmeriterad.

En sagolikt kul dag!