Polaroid Photo

Bilder från FlatFnatt

FlatFnatt

En flat-familjs liv och äventyr

lör
1
sep '07

Utställning Tjolöholms Slott

Nu har vi varit på utställning igen. Denna gång var det Svenska Pudelklubben som arrangerade utställning vid Tjolöholms Slott. En mycket bra plats för utställning. Det finns stora fina gräsmattor med gott om plats för tält och stolar mm. Det finns också fina omgivningar att gå runt i för att varva ner eller upp hundar.

Det gick lite sådär för våran del denna gång. Neo uppförde sig jättebra, sprang fint och raskt, stod också fint framför domaren. Det räckte dock inte för att vinna klassen denna gång heller men det var i alla fall ett bevis för att han funkar bra i ringen.

Torkel var på en annan planet denna gång (också). Han sprang ganska bra denna gång dock vilket var skönt. Men att stå still fint framför domaren var lite för mycket begärt denna gång. Det var mycket annat spännande som hände runt ringen. Det blir mer och mer tydligt att han (just nu) inte tycker utställning är nåt roligt. Han vann dock sin klass (startade ensam) och blev BIM. Tiken i vuxenklassen var 3 år så det var inte mycket att snacka om.

 IMG_3259
Torkel Snorkel står

Kritiken finns att läsa på utställningssidorna.