Polaroid Photo

Bilder från FlatFnatt

FlatFnatt

En flat-familjs liv och äventyr

lör
21
mar '09

Utställning i Malmö

Idag har vi varit i Malmö på utställning. Det blev tidig uppgång (04.15) och vi var framme i Malmö vid halv åtta. Eftersom juniorer och valpar gick i annan ring var det inte så lång väntan innan vi skulle börja tävla. Som bonus fick jag också förtroendet att ställa ut Pax (Flatterhaft Perfect Persian) i öppenklassen. Trots att han var ovan vid utställning var han jätteduktig. Tyvärr blev bara en slät etta denna gång men jag tror att han lyckas i ringen framöver.

Direkt efter var det dags för championklassen. Totalt 11 hundar var med i klassen och Neo var överlägset yngst. Näst yngsta championen var 2 år äldre så det var inte så konstigt att Neo såg rätt liten ut i klassen.

Vi gjorde vårt jobb. Det var lite svårt att visa Neos rörelser eftersom ringen var rätt liten och dessutom är detta hala betonggolv inget vidare.

Inte helt oväntat blev det ingen placering i klassen men CK fick vi i alla fall och finfin kritik. Så vi fick öva vidare i bästa hane också. Vi blev till slut placerade som nummer sju totalt.

Vi är jättenöjda med dagen. Vi fick träffa våra underbar kennelkompisar och tävla i en klass med grymt snygga motståndare. 🙂