Polaroid Photo

Bilder från FlatFnatt

FlatFnatt

En flat-familjs liv och äventyr

sön
14
jun '09

Utställning i Gränna

Ja så har vi då varit iväg igen på utställning. Idag var det SSRK Småland som hade utställning i Gränna.

Vi anlände till ett molnigt, grått, kallt och blött utställningsområde en dryg timme innan tillställningen började. Det var därmed gott om tid att smälla upp tält, bur, stolar mm och förbereda oss.

Dagens första ställning blev Jessicas Nisse (Flatterhaft No More Mister Nice Guy) som startade i öppenklassen. Det gick bra för Nisse och det vart sånär att det blev placering i den stora öppenklassen. Vi blev bortplockade som sista hund innan de fem placerades. Rackars!

Sen var det dags för Neo. Han kändes jäkligt pigg och alert idag så det var lätt att ställa honom. I klassen fick vi idag möta Karin & Diesel som ju nyligen blivit champion. Det kändes ganska snart att det stod mellan oss och Diesel. Efter att vi sprungit fram och tillbaka tillsammans valde domaren Diesel som vinnare av championklassen och vi blev tvåa.

IMG_0577

När det så var dags för finalen för bästa hane var det bara att ladda ur det sista vi hade för att försöka få en nice placering. Att vi inte skulle rå på Diesel var ju rätt klart men våran uppvisning räckte till en andra plats. Det visade sig lite senare att Diesel gick hela vägen och blev BIS. Stort grattis!!!

Sen blev det till att vänta en bra stund innan det var dags att hjälpa Låtta att ställa Låva. Låva skulle starta i öppenklassen där det var en himla massa tikar anmälda där. Låva visade sig vara en dröm att ställa ut. Hon ställde sig så fint och rörde sig underbart vackert. Detta räckte till en andra plats i klassen.

I finalen för bästa tik plockade domare bort hund efter hund och plötsligt var det bara fem hundar kvar och vi vart fortfarande med i leken. Efter en del springande runt ringen blev vi placerade som femte hund. Stort grattis till Låtta till Låvas första placering i bästa tik!!!

Till er som var där, tack för sällskap, gratulationer och hejarop. Alltid kul att träffa er. 🙂