Polaroid Photo

Bilder från FlatFnatt

FlatFnatt

En flat-familjs liv och äventyr

sön
31
maj '15

SSRK Hasslarp

Sista helgen i maj brukar betyda utställning i Hasslarp under SSRK Södras regi. Så också i år även om vi vald att bara åka ner till söndagens utställning denna gång.

Marie hade dock varit med Anneli redan på lördagen så vårt tält och viss utrustning fanns redan på plats och då vi hade en ras för oss i ringen blev det ändå nästan sovmorgon och vi kunde rulla hemifrån 08.15, dvs i förhållandevis vettig tid på dygnet.

Vi anlände till Hasslarps Idrottsplats mer eller mindre prick klockan 10 och eftersom det mesta redan stod på plats var vi snart redo för kamp.

Efter att ha hjälpt till med handling av andras hundar var det så till slut dags för Marie och Devil att gå in i championklassen. Domaren tyckte han var lite för ung i rörelserna så det blev en tredje plats med CK (sedan oplacerad i bästa hane).

Därefter var det Peter och Neo som gick in som enda hane i veteranklassen. Klassvinst med finfina lovord av domherren. Sedan blev det en andra plats i bästa hane och sedermera även BIR Veteran då domaren tyckte vi var ett litet snäpp bättre än tiktanten. Därmed blev det till att vänta till finaltävlingarna. Det var värt besväret för där blev Neo BIS Veteran. 🙂

Neo BIS Veteran

En mycket trevlig dag bland snygga hundar och trevliga människor med högst varierande väder.