Polaroid Photo

Bilder från FlatFnatt

FlatFnatt

En flat-familjs liv och äventyr

mån
15
sep '08

Sov gott Elin

Idag fick vi en så otroligt tråkig nyhet. Torkels syster Elin (Flatterhaft Fiffigt Elin) finns inte längre bland oss. 🙁

Elin har varit en del av vårat hundliv ända sen fick Torkel. Även om vi inte träffat henne jätteofta så har det blivit en hel del möten både på Flathult och på utställningar lite här och var. Vi har ju alltid varit nyfikna på hur hon har utvecklats både kroppsligt och träningsmässigt för lite koll på Torkels syskon är kul att ha.

Att Elin och Torkel är just syskon märktes mycket väl. Inte bara utseendemässigt utan också i hela deras sätt att vara. Mycket fart och fläkt men också alltid med en liten busig glimt i ögat. Man bara vet att det lurar något litet upptåg i vassen. Vi misstänker att Elin inte gått någon obemärkt förbi utan hon har säkert gjort starkt intryck på alla som mött henne.

Bilden nedan är tagen när vi mötte Elin på Tånga Hed i slutet av april, där hon tävlade i både utställningsringen och på lydnadsplan.

Elin blev hastigt dålig och efter besök hos veterinär och vidare ilfart till djursjukhus för operation upptäckte man att hon hade cancer i buken som spruckit.

Tyvärr fanns det inget som kunde göras så denna goa tik har vandrat vidare till nya jaktmarker. :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Våra tankar går till matte Moa och husse Tomas i deras svåra stund!

 

 IMG_0230