Polaroid Photo

Bilder från FlatFnatt

FlatFnatt

En flat-familjs liv och äventyr

mån
9
jun '14

Nära nära

Söndagen spenderade vi i Vänersborg på SKK-utställningen där. Det blev en lång dag i sol och värme.

Denna dag fick vi dock sova lite längre än vanligt då bedömningen i ringen inte började förrän 10.00.

Devil gick in i ringen som en av tre unghundar. Han var rejält taggad och visade upp sig så ståtligt som han brukar. Belöningen för denna insats blev ett excellent och klassvinst med det enda CKt i klassen.

Även Neo var pigg och kutade runt i ringen med bra fart. För hans del blev det en andraplats med CK.

I bästa hane ställde domaren rask upp de två championhundarna som etta och tvåa. Sedan tittade hon väldigt ingående på Devil och bruks/jakt-klasshunden innan hon bestämde sig för att placera bruks/jakt-hunden som trea och Devil som fyra. Så rackarns nära ett certifikat till lilleman. Men inte fan klagar vi på resultatet, våra två hundar som tvåa och fyra i bästa hane. Dessutom fick Neo R-CACIB (som förvisso inte är nåt vi behöver) och ett R-CERT på Devil.

Vi fick dessutom nöjet att hjälpa till att ställa två hundar i Castlerock Simply Magics avelsklass. Lite kul att få förtroendet att hjälpa till. 🙂

Vi avslutade sedan dagen i rasringen med att ställa en uppfödargrupp med (i ordning) Flatterhaft Face The Evil (Devil), Flatterhaft Face Of Victory (Olle), Flatterhaft New Year Resolution (Neo) och Flatterhaft Oops What A Face (Wilma). En i vårt tycke en riktigt trevlig grupp att titta på. Domaren delade glädjande nog våran smak och vi blev bästa flat-uppfödargrupp med HP. I finalringen blev vi dock sedan avtackade.

Med det var en lång dag till ända och bara hemresan återstod.

Stort tack för sällskap och gratulationer!