Polaroid Photo

Bilder från FlatFnatt

FlatFnatt

En flat-familjs liv och äventyr

mån
6
jan '14

MyDog 2014 – Dag 2

Idag var det andra dagen av MyDog 2014 för oss.

Lika tidig avfärd fast denna gång slapp vi släpa på lika mycket prylar eftersom det mesta stod kvar i mässhallen efter gårdagens utställning.

Idag var det direkt in i ringen för Devil och matte då valparna idag gick i annan ring. Domaren gillade Devil jättemycket men placerade honom som två då han tyckte tassarna för stora. Inget CK idag tyvärr.

För Neo var det stor och snygg klass som väntade. Många fina titlar på motståndarna för våran lilla man. Det såg kanonfint ut i ringen och det verkade som domaren och domarassistenten gillade vad dom såg. När det väl var dags för konkurrensen plockade domare ut 6 hundar som han vill se mer av, Neo var en av dessa. Efter lite rörelser tackade han av 2 av de 6 utvalda med CK. Neo var minsann fortfarande kvar i ringen. Efter ytterligare ett varv flyttade domaren fram Neo längst fram och skickade ut dom på ett varv till. Det sista varvet visade det sig och Neo blev etta i championklassen. 🙂

I bästa hane blev det sedan ännu mer springande innan domare hade kvar en öppenhane och tre stycken championhanar. Efter lite omsortering sprang dom sedan sista varvet med Neo i täten och han blev därmed bästa hane, blev Crufts-kvalificerad för 2015 och sist man absolut inte minst ett CACIB. Detta var hans fjärde CACIB och kan härmed titulera sig C.I.E. (eller Internationell Utställningschampion).

Neo BIM

Som lök på laxen fick Neo och matte också vara med i den uppfödargrupp från kenneln som blev BIS-3.

En mycket rolig och underbar dag på Svenska Mässan. 🙂