Polaroid Photo

Bilder från FlatFnatt

FlatFnatt

En flat-familjs liv och äventyr

tis
6
jan '09

My Dog 2009 (del 2 av 2)

Idag var det andra dagen på My Dog för våran del. Efter gårdagens sköna resultat var det bara att njuta av dagen helt utan press.

Neo kändes bra på “uppvärmningen” och på de första gemensamma övningarna i öppenklass. Men på individuella bedömningen blev han lite skrämd av de dova basljuden från stora scenens musikanläggning så rumpan och svansen sjönk på honom. Lyckades inte helt få med honom på noterna efter det så det blev tyvärr allt för mycket matande för att det skulle se snyggt ut idag. Vi fick dock mycket fin kritik från den engelska domaren vilket var jätteskoj.

Men vår insats räckte i alla fall till en tredje plats med CK i klassen där 11 hundar kom till start.

Sen blev det till att in och vända i finalen för bästa hane, vilket knappast kom som en överraskning.

Summerat över två dagar är vi supernöjda. Att placera sig etta respektive trea i öpppenklass när man precis fyllt 2 år tycker vi är jättebra. Dessutom blev vi ju 4:e bästa hane första dagen. Så My Dog 2009 blev jäkligt bra även om det var svindyrt.

Super-duper-dunder-jätte-grattis till kennel-kompis Tiwaz som tog hem rubbet i Flat-ringen idag. BIR och CACIB (och i skrivande stund väntar dom på finalerna på Svenska Mässan så vem vet vart det slutar). Snyggt jobbat.