Polaroid Photo

Bilder från FlatFnatt

FlatFnatt

En flat-familjs liv och äventyr

sön
8
feb '15

Mjölby

Idag var det dags för årets första officiella utställning som för vår del gick av stapeln i Mjölby. Man kan ju utan att överdriva säga att vi har varit där förr så att ta sig dit var ju inga större bekymmer.

Vi hade tre hundar till start och först ut var Tage i valpklass 2. Han såg idag väldigt ung ut i klassen så det blev bara en andra placering utan HP för honom.

Näst ut var Devil som var piggare än piggast och travade runt i ringen och visade stolt upp sig. Domaren hittade dock annat han gillade mer men Devil blev trea i klassen med CK.

Sist men inte minst (eller yngst kanske man skall skriva) var det Neos tur i veteranklassen. Även Neo var pigg och på hugget och travade runt i ringen så elegant och med sån driv som han brukar. Domaren var helt lyrisk och strödde superlativen omkring sig. Prestationen räckte till tredje plats i bästa hane och BIR-veteran och därmed finaltävling.

Innan vi var klar i rasringen ställde vi också upp med en uppfödargrupp där Devil och Neo var med. Gruppen blev bästa flat-grupp och fick därmed tävla i finalringen.

I finalringen blev vi sedan placerade som BIS Uppfödargrupp och Neo blev BIS-2 veteran.

På det hela taget en kul och framgångsrik dag i ringen.