Polaroid Photo

Bilder från FlatFnatt

FlatFnatt

En flat-familjs liv och äventyr

lör
16
maj '15

Magisk dag i Hässleholm

Idag var det dags för ny utflykt ock utställning. Denna gång var resmålet Hässleholm och utställningen på Hässleholmsgården. Vi bjöds på utmärkt hundväder men får oss tvåbeningar kanske det var någon grad för lite på termometern eller någon sekundmeter för mycket i vindstyrka för att det skulle vara helt behagligt.

Det var spännande att se hur debuten för Devil i Championklassen skulle gå. Allt såg jättefint ut och när väl domaren bestämt sig kunde vi konstatera att debuten gick utmärkt. Klassvinst och CK.

För Neo gick det också finfint. Klassvinsten var dock inte jätteöverraskande då han var enda veteranhanen. CK fick vi också med oss.

Eftersom båda killarna fick CK blev det bästa hane för dom både. Efter att domaren hade sållat och plockat fram sina favoriter fick vi sedan springa runt i ringen. Därefter placerade hon Devil som 1:a med Cacib och Neo som 3:a. Därmed blev det andra helgen i rad där Devil blev bästa hane. 🙂

När väl tikarna var klara var det dags att göra upp om BIR och BIM. Förra helgen blev Devil BIM men idag blev det ett snäpp upp och ett BIR.

Devil BIR

Sen var det dags för Neo att möte bästa veterantiken och han vill tydligen inte vara sämre och domaren var inte sen att uppfylla Neos önskan och han blev därmed BIR-Veteran.

Vi ställde också upp med en uppfödargrupp bestående av (i ordning) Devil, Neo, Ella och Freja. Gruppen blev BIR men sedan oplacerad i finalringen.

I finalringen blev sedan placering BIS-4 Veteran för Neo i ett startfält med totalt 13 hundar.

För Devil blev det dock ingen placeringen sedan i gruppfinalen men vad gör väl det en dag som denna? 🙂

Efter ett matstopp på en pizzeria i närheten med Tore och AC blev det sedan hemfärd i spöregn. Någon försökte kanske få ner oss på jorden igen? 🙂