Polaroid Photo

Bilder från FlatFnatt

FlatFnatt

En flat-familjs liv och äventyr

sön
3
nov '13

Kul helg i Danmark

Denna helg spenderade vi i västra Danmark i trakten runt Herning. En dubbelutställning stod på schemat så vi hade bokat boende strax utanför Ringkøbing där vi hyrt en liten lägenhet. Vi reste sällskap med 2/3 av familjen Larsson och åkte hemifrån runt lunchtid på fredagen. Det blev några timmar i bilen innan vi i kolmörkret till slut kom fram till vårt boende. Efter en kort promenad med hundarna och lite snabb kvällsmat blev det raskt i säng för att få några timmars sömn innan avfärden till utställningen skulle göras på lördag morgon.

Vaknade tidigt på lördags morgonen och gjorde oss i ordning och rullade sen mot mässhallen där utställningen gick. Vi var tidigt på plats och var raskt på plats med alla tillbehör inne i hallen.

Först ut för oss var Devil som gick i valpklassen. Han lyckades imponerad tillräckligt på domaren för att bli både bästa hanvalp och BIR. Sen var det Torkels tur och även han gick hem hos domaren och vann öppenklassen med CK. Sist ut för oss var Neo som också han gick hem hos domaren och vann championklassen. Så till bästa hane hade vi ni två tävlande. När vi väl blivit placerade stod Neo som bästa hane (med CACIB och danskt Certifikat) och Torkel som 3:e bästa hane med Reserv-CACIB. Efter detta fick vi vänta på att tikarna skulle bli klara innan Neo skulle in igen och möta bästa tik. Domaren gillade Neo bäst och han blev därmed BIR.

999389_10152299907431521_1652225402_n

Snacka om maximal utdelning för oss denna lördag.

I finalringen blev det dock igen utdelning alls för oss denna gång så vi packade ihop oss och åkte tillbaka till vårt boende för lite mat och socialt umgänge innan vi trötta och glada trillade i säng.

Söndagen började även denna tidigt och efter rask städning av lägenheten vi hyrt körde vi tillbaka till mässhallen.

Denna utställningsdag fick vi ingen utdelning alls men det brydde vi oss inte ett dugg om, lördagens storslam vägde lätt upp hela resan.

Vi var klara tidigt på söndagen och kunde start den långa hemresan tidigt och dagsljus vilket var väldigt skönt. Hemma var vi dock långt efter mörkret fallit tungt över Sverige.

En grymt härlig helg blev det med gött sällskap med Tore och AC. Stort tack för sällskapet.