Polaroid Photo

Bilder från FlatFnatt

FlatFnatt

En flat-familjs liv och äventyr

sön
29
jul '12

Flatterhaft årsträff 2012

Så var det söndag och årsträffen på kenneln var över för denna gång. Som vanligt har det varit mycket intryck och action hela helgen.

Egentligen började ju årsträffen för vår del redan i fredags då Marie & Neo startade på jaktstigen tillsammans med alla andra funktionärer. Lördagen började i perfekt väder för jaktstigen, mulet och lagom temperatur. Tyvärr dröjde det inte speciellt länge innan regnet börjar falla över oss. Regnet höll oss sällskap hela förmiddagen och det var först när alla var klara på stigen som himlen sprack upp och vi fick en stunds solsken.

Neo och Marie skötte sig utmärkt på jaktstigen och samlade ihop 95 poäng. För Torkel och Peter gick det väl lite sisådär (se VP nedan) och skrapade ihop mer blygsamma 55 poäng.

Lördagens final började i bra väder och vi fick se en kul och spännande final som vanligt. När vi var nästan helt klara med finalen öppnade sig åter himlen och vi fick klara av prisutdelning (final och vandringspris) ackompanjerade av regnets smatter. För vår del innebär denna prisutdelning av fick vända hemåt med två stycken VP, Värdig Prestantion och Torkel kammade helt ohotad hem Knallens VP.

Eftersom vi var både trötta, blöta och frusna efter en heldag i regnet bestämde vi oss för tidig hemfärd. Det var mycket skönt att komma hem och få på sig torra kläder.

Idag var det så dags för utställningen. Vi hade inga som helst förväntningar då vi hittills aldrig lyckats något vidare på årsträffen. Det skulle visa sig att karman satt i även i år. Neo trea och sist i championklassen och Torkel fyra i öppenklassen. Neo sen fyra i bästa hane.

Efter utställningen blev det vårt vanliga uppdrag och lite tjöt innan vi styrde hemåt igen.

Tack för i år och på återseende!