Polaroid Photo

Bilder från FlatFnatt

FlatFnatt

En flat-familjs liv och äventyr

sön
2
sep '12

BIS på Marks Brukshundsklubb

Idag var det dags för att åter besöka inofficiella utställningen på Marks Brukshundsklubb. Vi har ju startat här tidigare med bra resultat (2 x BIS och 1 x BIS-3 på tre starter) så vi ville dit igen för ringträning för Neo och matte.

Vi var bland de sista raserna i vår ring så vi var inte direkt tidigt på plats men lika fullt blev det en lång dag med väntan i halvdåligt väder. Tur att vi hade bra sällskap av 2/3-delar av familjen Larsson med hundar.

När det väl var dags för Neo i ringen sken domaren upp som en sol och kunde knappt sluta klämma och känna på honom. Hon bara suckade och berömde muskler och konditionen Neo är i. Mycket roligt! 🙂
Som ensam hanhund gick han direkt till BIR/BIM där vi tog hem BIR mot en annan Flatterhaftare (Flatterhaft Maggie May).

Efter ytterligare en stunds väntan var det dags för BIG. Efter domarena lovord i bedömningen hade vi god förhoppning om bra placering även i BIG-finalen. Det gick mycket bra även här och vi blev BIG.

Sen fick vi vänta ytterligare medan valpar, juniorer och veteraner gjorde upp sina BIS-rosetter. Lagom till vår final hade regnet tilltagit vilket som tur är inte stör Neo det minsta. Han klampar på för kung och fosterland i ringen oavsett väder och vind, så också idag. Som belöning för denna ansträngning stod vi efter en stund längst fram med en röd och vit BIS-rosett i handen. 🙂

En mycket bra ringträningsdag på Marks Brukshundsklubb där vi numera har 3xBIS och 1xBIS-3 på 4 starter. 🙂