Polaroid Photo

Bilder från FlatFnatt

FlatFnatt

En flat-familjs liv och äventyr

lör
12
apr '08

BIS

IMG_9874

Idag har vi varit på inofficiell utställning igen. Denna gång var vi i Landvetter på “live” ringträning. Det var utomhus vilket inte var någon höjdare med tanke på att det snöade inatt och det låg ett lager i ringarna när utställningen började. Det var med andra ord både kallt och blött, mycket blött.

Efter en dryg timmes väntan var det dags för oss att göra entré i ringen.

Ett kladdigt och klafsigt varv runt ringen (husse lyckades till och med skvätta ner hela Neos ansikte med en stor sko i en djup gyttjepöl). Ansträngning resulterade dock i en 1:a med HP och BIR (ensam flat så det gick ganska fort).

Efter ytterligare väntan blev det dags för gruppfinal. Efter ytterligare ett kletigt varv runt ringen blev vi utnämnda till snyggaste hunden i grupp 8.

Så efter ytterligare någon timmes väntan var det äntligen dags för BIS-finalen. Ut på ännu ett blött varv runt ringen innan domarna skulle välja ut 5 hundar att placera. Vi var med bland de 5 och skickades ut på nytt varv runt ringen. Nu var skorna för länge sen helt genomsura så det var ju bara att klafsa på.

Först placerades 5:an och det var inte vi. Inte heller på fjärde plats, tredje plats försvann också utan att vi blivit placerade. Så kvar var en flatcoat och en schäfer. Så iväg på ytterligare ett varv runt ringen och när vi kom tillbaka till domarna utropades FLATCOAT RETRIEVER som segrare.  Yippie!!!! 🙂

Prisbordet var imponerande generöst vilket syns på bilden ovan. Bland annat 2 IKEA-pallar, 3 Pluto torkdukar, handdukar och ett presentkort på vaccination. Inte illa. 🙂