Polaroid Photo

Bilder från FlatFnatt

FlatFnatt

En flat-familjs liv och äventyr

tor
13
maj '10

BIS-2 i Mölndal

Idag var det dags för lite utställningsträning igen. Denna gång på hemmaplan. Bara 20 minuters bilväg hemifrån. Perfekt!

Det blev en lite småkall dag i tältet men det var värt. Dels träffade vi en av våra grannar som föder upp Boxer så vi fick sällskap medans vi väntade. Och efter vår bedömning (där vi blev BIR) blev det till att vänta några timmar innan det var dags för BIS-final.

Arrangören hade valt att inte ha några gruppfinaler så när det väl blev dags för BIS-final var det 40-50 hundar som skulle visas upp. Gissa om det tog tid. Idag kändes det att utställningsvanan betalade sig. Så många som stod med sina hundar och pillade/trixade under så gott som hela tiden som domaren gick igenom finalhundarna. Många hundar som var helt slut när det väl drog ihop sig till det viktiga. Bra för oss för Neo var pigg och alert så vi lyckades bli kvar ända tills domaren valt ut de fem hundarna hon ville placera. 🙂

Efter att ha placerat reserven, fyran och trean stod så till slut en Afgan och en Flatcoat kvar. Efter ytterligare ett varv runt ringen och lååååååååång betänketid vald till slut domaren att placera oss tvåa.

Det blev med andra ord ett lyckat träningspass. 🙂