Polaroid Photo

Bilder från FlatFnatt

FlatFnatt

En flat-familjs liv och äventyr

lör
6
jul '13

BIM och BIS-2 Valp i Sunne

I helgen var det dags för nya uställningsutflykt. Denna gång var målet Värmland och SSRKs utställning i Sunne.

För att slippa åka hemifrån i svinottan hade vi letat upp ett boende en bit utanför Sunna. Resan upp blev lång och seg då vi fastnade och tjock trafik med både olyckor och helgtrafik. Efter mycket om och men var vi i alla fall framme vid vårt boende. Ett helt fantastiskt ombyggt magasin var det vi skulle bo och det överträffade alla förväntningar vi kunde ha. Urmysigt och läckert renoverat.

När vi kom till utställningsplatsen på morgonen var det redan en hel del aktivitet men vi smällde raskt upp vårt tält och fick strax sällskap av Ulle som slogs upp sitt tält bredvid oss. Så det blev en del trams och garv under dagen.

Först ut för oss var såklart Devil. Han skötte sig även denna gång utmärkt och visade upp sig så fint så fint. Belöningen blev BIR valpklass 1. 🙂

BIR/BIM Valp 1

Näst ut för oss Torkel Bus, han for ut i ringen som om det brann i ändalykten. Han skötte sig så underbart fint i ringen och visade sig fint. Ett par “ge mig för fan en godbit när jag står så fint”-skall hann han också med innan det var dags att bli placerade. Det bidde en andra plats i en fin öppenklass slagen av hanen som sedermera tog han-certet denna dag.

Sist ut var Neo som showade på som han alltid gör. Uppförde sig perfekt och belönades med första plats i championklassen och även bästa hane.

I kampen om BIR och BIM räckte det dock inte hela vägen denna gång. Slagna av en jättefin tik (som till sist blev BIS) så vi var jättenöjda.

BIR/BIM

För Devil blev det sedan BIS-final i vilket han upprepade sin BIS-2 placering från Gränna.

Devil

Efter utställningen blev det sedan till att åka tillbaka till vårt boende för att städa och packa inför hemresa. Väl där träffade vi dom vi hyrt av som bjöd på kaffe och bulle. Och något tal om att vi skulle städa oss var det inte tal om, det insisterade dom på att göra själva. Kan man få det så mycket bättre. Misstänker starkt att det kan bli återbesök i Sunne. 🙂