Polaroid Photo

Bilder från FlatFnatt

FlatFnatt

En flat-familjs liv och äventyr

lör
29
maj '10

BIM i Hasslarp

Idag var det dags att besöka Hasslarp igen. Vi var lite spända inför detta återbesök med tanke på att Neo var helt vettskrämd när vi var där för två år sedan.

Vi var plats i mycket god tid för att kolla hur han reagerade denna gång. Det såg inte ut att vara någon större fara men han var lite “lägre” än vanligt så det måste vara nåt med just denna plats som påverkar honom. Men denna gång var det i alla fall mycket bättre än sist.

Efter att ha sett på medans domaren bedömde tollare och curly började det så smått dra ihop sig till vår tur. Plockade för säkerhets skull ut Neo mycket tidigare än vi brukar göra och värmde upp honom. Allt så perfekt ut ändå tills vi kom var inne i ringen för vår bedömning. Då började ett gäng labbar idiotskälla och Neo höll på att skita på sig. Sen var det trots intenstivt lockande och pockade svansen mellan benen och han vill nog helst springa in i buren och gömma sig igen.

Vi fick vår bedömning och sprang direkt och ställde oss för finalen för bästa hane.

Med svansen rejält klistrad mellan benen var jag helt säker på att vi skulle bli oplacerade och när vi sprang runt i ringen och domaren inte tittade på oss en enda gång var den känslan ännu starkare.

Men allt eftersom hon tackade av hundarna och vi fortfarande stod kvar tänkte jag att “OK, vi får i alla fall en placering”. Efter en stund ropade så ringsekreteraren upp vårt nummer och ställde oss längst fram. Anna och Floyd ställde sig som tvåa (även han med mycket låg svans) och så blev till slut placeringen.

Efter detta blev det en lång väntan innan det till slut blev dags att möta bästa tiken. Det verkar vara stört omöjligt att slå tikar så där blev det i nytt BIM till samlingen.

Men dagen  blev i alla fall långt mycket bättre än vad vi hade kunnat hoppas på så vi är jättenöjda med dagens resultat.

STORT GRATTIS till Anna och Floyd till erat certifikat.
STORT TACK för alla gratulationer både på plats och på nätet.
STORT TACK också för sällskapet till er som var på plats. Alltid lika kul att träffa er!!!